Jsi Justinův fanoušek? Zapiš se TADY

Chceš udělat Beliebers ID? TADY

Reklamy piště SEM

Květen 2010

neobíhačka

29. května 2010 v 17:11 ostatní

(o= ɐʞɹǝqǝıq ǝšɐʌ
íuǝdoɥɔod ɐz ʎʞíp˙˙˙ʇɐʇsop ʌířpɾǝu oɔ oɥoʇ z nɔɥɔ ǝs ʞɐʇ ɐ áuɔoɯǝu ɯǝsɾ˙˙˙ʇɐɥíqo ɔoɯ npnqǝu pǝʇ ǝlɐ qs ɯáʌnolɯo ǝs ɔoɯ 'ǝžʞɐʇ˙˙˙˙ɯǝɯsíd ɯýuǝɔáɹqo ǝpnq ʞǝuálč oʇuǝʇ žʎpʞ ʇıpɐʌ ǝpnqǝu ɯáʌ ǝž ɯáɟnop



začátek je na této straně

2.kolo SONB

29. května 2010 v 11:07 Soutěže
Vyhodnocení 1.kola SONB
Vypadává Alushkaa
Odměna
sdf
vyhodnocení
Postupuje:
↓↓Hlasujte v anketě↓↓

Kdo chce můj hlas??=o)


o reklamách

28. května 2010 v 12:05 ostatní
Už mě strašně štve, že mi píšete reklamy do normálních článků!!!Přitom mám pod záhlavím rubriku, která je jenom pro reklamy. Byla bych ráda abyste je tam psali. Jestli se bojíte, že si je nepřečtu, tak se bojíte zbytečně, protože já si je čtu vždy!!!Tak je tam prosím už konečně pište!(toto neplatí pro moje Affs)
Bieberka =o)




Kdo se skrývá pod maskou?

24. května 2010 v 19:05 Ashlee Simpson

Zdá se, že jedna ze slavných dvojic ztrácí trpělivost s neodbytnými fotografy. Pár tedy vyrazil do ulic ve vtipných maskách. Poznáte, kdo se pod nimi skrývá?

Ani celebrity nemají jednoduchý život. Na každém kroku jsou pronásledovány fotografy a tak se není čemu divit, že občas zatouží po anonymitě. Ashlee Simpson a Pete Wenz vyřešili situaci po svém. Na hlavy nasadili vtipné masky a vydali se vstříc ulicím města. Nebylo to nic platné, po chvíli byli stejně odhaleni…

???
adfa

Ashlee-filmografie

24. května 2010 v 18:57 Ashlee Simpson
Filmografie
2009 - Melrose Place role: Violet Foster
2005 - A proč já? (Undiscovered) role: Clea
2004 -New Year's Rockin' Eve 2005 role: Co-Host
2002 - Žába k zulíbání (The Hot Chick) role: Monique
1996 - Sedmé nebe (7th Heaven) role: Cecilia Smith

Ashlee-diskografie

24. května 2010 v 18:56 Ashlee Simpson

Diskografie

Album
2008
- Bittersweet World
2005
- I Am Me
2004
- Autobiography
Singl
2008
- Little Miss Obsessive (ft. Tom Higgenson)
2007
- Outta My Head (Ay Ya Ya)
2006
- Invisible
2005
- L.O.V.E.
2005
- Boyfriend
2005
- La La
2004
- Shadow
2004
- Pieces Of Me

Náš pohár

24. května 2010 v 18:05 ostatní
nas pohar
jooooooooo

Rusáci jenom záviděj xDxDxD

VÍTĚZSTVÍ!!

23. května 2010 v 22:53
jooooooooooooo vyhráli jsme v hokeji a jsme MISTŘI světááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!